IMG_3270

Living Proof
Vi är problemlösare. Vi löser de tuffaste skönhetsutmaningarna med hjälp av forskning och patenterad teknologi från MIT. Våra grundare är stylister som var trötta på begränsningarna i vanliga produkter. 20 patent, 50 produkter och 100 utmärkelser senare har vi oräkneliga kärleksbrev som tackar oss för att vi skapar produkter som håller vad de lovar och för att den ändrar deras liv i både smått och stort. Vi är inte hopp på en flaska. Vi är ett Levande Bevis. Och det är även du! Samtliga produkter kan du beställa genom mig på salongen!

Lanza Keratin Healing Oil

Nästa generations behandling, så avancerad och kraftfull att den reparerar skador och tillför Keratin, inifrån och ut. Lanza Keratin Healing Oil förstärker hårets styrka och elasticitet, återfuktar och ger näring samt skyddar alltför torrt, skadat hår. Denna reparativa botaniska olja ger idealiska nivåer av essentiella fettsyror, mjukgörande och näringsämnen för att lämna håret otroligt mjukt och smidig.

 

 

 

Pris 375 kr (100ml)

Har du frågor, behöver du hjälp så tveka inte att kontakta mig. Ring  073-970 18 18 Har du frågor, behöver du hjälp så tveka inte att kontakta mig. Ring 073-970 18 18
  
Besök mig Besök mig

En ”hårläkande” produkt

LANZA KERATIN HEALING OIL LANZA KERATIN HEALING OIL

 

 

 

 

375 kr

 

  Lämnar håret otroligt friskt med en

      strålande glans.

  Absorberas snabbt och fullständigt

      av håret.
 Ger ett fullt UV- och värmeskydd.

  Minskar torktiden med 65%.
   Keratin Healing Oil bygger upp inre

      styrka och förbättrar fiberintegritet.
  Återskapar hårets inre struktur.
   Fuktresistent för attförhindra

      frizzighet.

√  Passar alla hårtyper

 

 

Fördela en liten mängd jämnt över handdukstorkat eller torrt hår. Föna eller styla efter önskemål.

 

Skicka e-post